Voir le contenu
Informations légales

PRAVNA OBAVEŠTENJA

NAČIN UPOTREBE

Internet stranica dostupna preko linka www.citroen.rs je namenjena ličnim informacijama korisnika. Pristup i korišćenje ove veb stranice podleže „načinima korišćenja“ opisanim u nastavku, kao i zakonima i/ili propisima. Povezivanjem na ovu veb stranicu, bezuslovno prihvatate uslove korišćenja u potpunosti.

Vlasnik ove veb stranice www.citroen.rs zadržava sva prava da promeni ili ažurira ove uslove korišćenja bez prethodne najave, kao i pravo da promeni sadržaj, proizvode i usluge prikazane na ovoj veb stranici.

Izrada

Stranica je izrađena od strane AUTOMOBILES CITROËN.

Veb stranicu www.citroen.rs održava :
AVTONOVA KAB d.o.o. ekskluzivni uvoznik brenda Citroën za Srbiju, ul. Bul. Milutina Milankovića 3v, 11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt: https://www.citroen.rs/kontaktirajte-nas/

Prava i intelektualna svojina

Vlasnik veb stranice obaveštava korisnike da je većina sadržaja na veb stranici:

a) zaštićena autorskim pravom, posebno u slučaju fotografija, članaka, crteža, animacija

b) i/ili je zaštićena zakonom, posebno skice/modeli vozila koji se pojavljuju na veb stranici

c) zaštićena je zakonima koji se odnose na zaštitu žigova, posebno za brend Citroën, logotip "dupli ševron" (predstavnik loga Citroën) i brendove modela vozila koji se pojavljuju na ovoj veb stranici.

Zaštićeni elementi su u vlasništvu AUTOMOBILES CITROËN ili trećih lica ovlašćenih od strane Citroëna za njihovu upotrebu.

Svaka reprodukcija, predstavljanje, korišćenje, adaptacija, modifikacija, umetanje, prevod, komercijalizacija, u celini ili delimično, u bilo kom obliku ili na bilo koji način (papirni, digitalni, itd.) brenda „Citroën“, od figurativnog brenda „ dupli ševron" ", i/ili modeli brendova prikazanih na veb stranici je zabranjen, osim uz prethodnu pismenu dozvolu AUTOMOBILES CITROËN.

Informacije o proizvodima i uslugama

Informacije i fotografije koje se nalaze na stranicama sajta www.citroen.rs su informativnog karaktera, nisu obavezujuće i zasnovane su na postojećim tehničkim karakteristikama u trenutku preuzimanja ili ažuriranja.

Oprema vozila prikazana na sajtu www.citroen.rs je standardna ili opciona, u zavisnosti od verzije. Kao rezultat politike stalnog poboljšanja, proizvodi, tehničke karakteristike, oprema, opcije i boje vozila mogu se promeniti u bilo kom trenutku. Boje možda nisu relevantne, jer trenutna tehnologija ne dozvoljava pravu reprodukciju boja.

Za tačan izgled modela i/ili verzija na ovoj veb stranici, kao i njihov nivo opreme, boje, opcije i dodatnu opremu, obratite se najbližem Citroën Centru u Srbiji. Informacije i fotografije prikazane na ovoj veb stranici su opšte prirode i nisu ugovorne.

Zaštita ličnih podataka

Niste u obavezi da otkrijete svoj identitet ili unesete lične podatke radi konsultacija na www.citroen.rs.

Neki lični podaci su potrebni da bismo odgovorili na vaše zahteve za informacijama, da bismo zakazali sastanak i/ili da bismo obradili vaš zahtev za pretplatu na naš bilten.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, podaci koji su obavezni označeni su zvezdicom na stranicama www.citroen.rs.

Ostali neobavezni podaci su potrebni da bismo bolje razumeli vaše zahteve u cilju poboljšanja naše ponude usluga.

Prikupljeni podaci se obrađuju elektronski. Imate pravo da pristupite, promenite, ispravite ili izbrišete svoje lične podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Da biste ostvarili ovo pravo obratite se osobi za zaštitu ličnih podataka:

Zoran Burić; telefon za kontakt 011/35 38 565; e-mail: zoran.buric@citroen.rs

AVTONOVA KAB d.o.o. ekskluzivni uvoznik brenda Citroën za Srbiju, ul. Bul. Milutina Milankovića 3v, 11070 Novi Beograd, Srbija

Oslobađanje od odgovornosti

Veb lokaciju www.citroen.rs koristite na svoju isključivu i punu odgovornost. Automobiles Citroën i Avtonova KAB d.o.o. ne snose odgovornost za bilo kakav direktan ili posledičan gubitak, uključujući gubitak materijala, podataka, finansijski gubitak, koji je rezultat ili u vezi sa korišćenjem ove veb stranice ili povezanih veb lokacija.

Treba napomenuti da neki proizvodi ili usluge predstavljeni na www.citroen.rs mogu biti podložni posebnim zakonima, ograničenjima i/ili zabranama u nekim zemljama.

Veb sajt www.citroen.rs čiji je domaćin Automobiles Citroën vam omogućava da šaljete lične poruke preko servera koji su u njegovoj nadležnosti, pomoću kojih imate priliku da obavestite svoje kontakte o zanimljivim člancima ili dokumentima sa veb stranice. AUTOMOBILES CITROËN nema nikakvu odgovornost u vezi sa porukom poslatom kontaktu preko www.citroen.rs i nema nikakvu odgovornost za tekst poruka nad kojim nema kontrolu.

Odgovornost korisnika

Korisnici ove veb stranice obavezuju se da će se pridržavati ovih uslova korišćenja i posećuju ovu veb stranicu na sopstvenu odgovornost. Konsultovanje ove veb stranice automatski podrazumeva prihvatanje najnovije verzije uslova korišćenja.

AUTOMOBILES CITROËN ne snosi odgovornost za gubitak u vezi sa korišćenjem veb stranice www.citroen.rs.

Korisnici treba da zaštite svoju tehničku opremu od virusa i/ili phishing-a, a AUTOMOBILES CITROËN nema nikakvu odgovornost sa te tačke gledišta.

Hipertekstualne veze

Za uvođenje hipertekstualnih linkova na sajt www.citroen.rs potrebno je prethodno pismeno odobrenje pd strane Autonova KAB d.o.o..