Voir le contenu
Citroën C5 X i C5 X Plug-in Hybrid

C5 X

Benzinski ili plug-in hibridni motor

C5 X predstavlja kombinaciju elegancije limuzine, dinamičnosti karavana i podignutog položaja SUV-a. Dostupan je u benzinskoj i Plug-in Hybrid verziji. Na vama je da izaberete!

SMELOST I TEHNOLOGIJA

Neverovatno Iskustvo putovanja

C5 X PLUG-IN HYBRID

Prilagođen većini svakodnevnih putovanja, C5 X Plug-in Hybrid nudi meku i dinamičnu vožnju sa:

  • Motorom sa unutrašnjim sagorevanjem od 180 KS i električnim motorom od 81,2 kW (110 ks) za kombinovanu snagu od 225 KS i kombinovani obrtni moment od 360 Nm;
  • 4 režima vožnje: električni, hibridni, komfor i sport;
  • Dometom za vožnju do 63 km, tihom vožnjom bez emisije CO2 i do 135 km/h u električnom načinu rada.
Kad se spokoj spusti na zemlju
C5 X kombinuje eleganciju limuzine, dinamiku i praktičnost karavana i podignuti položaj SUV-a. Omogućava potpunu bezbrižnost zahvaljujući programu Citroën Advanced Comfort® sa kabinom dostojnom dnevne sobe. C5 X će vam olakšati vožnju uz napredne tehnologije za poluautonomnu vožnju i novi komunikacioni interfejs na HD ekranu na dodir od 12" sa glasovnim prepoznavanjem.
TOUTES NOS OFFRES NOUVELLES CITROËN C5 X ET C5 X HYBRID

AVANGARDNI OBLIK KAROSERIJE

Elegantan i dinamičan

Jedinstven, C5 X postiže: eleganciju limuzine sa dugim poklopcem motora, dinamiku karavana sa velikim prtljažnikom i povišen položaj SUV-a zahvaljujući točkovima sa velikim prečnikom.

POZIV NA PUTOVANJE

Jedinstvena udobnost

Putnički prostor u C5 X stvara pravi utisak topline, mira i prostranosti. Sa darežljivim prostorom za prtljag, osećajem dobrodošlice, jedinstvenom pažnjom prema detaljima i neviđeno praktičnim karakteristikama zaista poziva na putovanje.

ADVANCED COMFORT

Tehnologije u službi bezbednosti i komfora

C5 X je opremljen naprednim tehnologijama kako bi svako putovanje bilo udobno, smireno i bezbedno.

USLUGE ZA POVEZIVANJE

255_Security

MyCitroën Assist

Usluga slanja hitnog poziva i poziva za asistenciju, ova tehnologija omogućava pozive u slučaju potrebe.
257_Connect_Nav

MyCitroën drive plus

Navigacioni sistem pruža informacije o saobraćaju, lokaciji benzinskih pumpi i parkinga, ceni goriva…
256_Connect_Play

My Citroën play plus

Kompatibilan sa Android Auto i Apple CarPlay™, ova usluga preslikava kompatibilne aplikacije vašeg pametnog telefona na ekran na dodir.

LES AVIS CLIENTS ADVISOR SUR NOUVELLES C5 X ET C5 X HYBRID

NOS CLIENTS EN VIDÉO
 

SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX

COMPARATEUR
CHOISISSEZ LA TEINTE

MOTORI

Plug-in Hybrid ili benzinski

Prilagođen svim namenama, C5 X Plug-in Hybrid kombinuje sve prednosti 100% električne vožnje za svakodnevnu upotrebu, zahvaljujući svom elektromotoru od 81,2 kW i dometu koji obezbeđuje motor sa unutrašnjim sagorevanjem PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3, za duža putovanja. Ova tehnologija omogućava emisiju CO2 od 29 g/km (u WLTP ciklusu). Automatski električni menjač ë-EAT8 pruža izuzetnu fluidnost i udobnost vožnje, sa odmah dostupnim obrtnim momentom od 360 Nm.
C5 X je opremljen snažnim, efikasnim benzinskim motorima homologovanim prema standardu Euro 6.3, sa opcijom izbora između PureTech 130 Stop & Start i PureTech 180 Stop & Start. Za jednostavniju i mirniju vožnju, C5 X je opremljen automatskim menjačem EAT8.